torsdag 20. august 2009

Stolt, rørt og litt trist.

En liten gutt sluttet nettopp i barnehagen vår...denne gutten betydde mye for meg, det gjør jo alle ungene, men noen bare setter seg rett i hjerterota di. Pappaen til denne gutten jobber sammen med armkroken. Da jeg hentet han på jobb fikk jeg en liten pakke. På pakken var dette nydelige kortet!


I pakken lå dette smykke... Jeg ble helt paff... Begynte nesten å gråte!


Jeg gjør jo bare jobben min, men altid godt når foreldre sier at de setter pris på arbeidet du gjør. Men gave har jeg aldrii fått! Ble helt rørt!

8 kommentarer:

Rigmor sa...

det må du ta med deg videre!! Det var flott gjort av foreldrene! Og så har jo du også gjort en flott jobb i barnehagen! Jeg har to jenter i barnehagen og for å si det slik, det er ikke alle som får pakke når de slutter for å si det slik! ;)
Smykke var kjempe fint!!!!

Trollmor sa...

For en herlig overraskelse:) Slikt varmer et hjerte.
Nydelig smykke:)

Myrtells rotekrok sa...

takk.. ja smykket var flott.. og kortet skal jeg ramme inn og henge sammen med bilde som ble tatt sist høst av hele avdelinga

Rekkehuset sa...

Det var en nydelig gave! Kan tenke meg at de er veldig glade for den jobben du har gjort og at de har grublet masse på hvordan de skulle få formidlet det. Jeg har to barn, og jeg må si jeg blir glad i de som jobber fast i barnehagen, og særlig den dagmammaen vi hadde i 3 år - hun savnet jeg lenge. Jeg synes du skal være stolt over at foreldrene er så fornøyde med jobben du gjør!! Klem fra Hanne.

medina sa...

Så utrolig koselig!

Myrtells rotekrok sa...

hei Hanne... jeg er kjempestolt!

Helen Brekke sa...

Så fin gåve!

Takk for kommentar i bloggen min, eg kan dessverre ikkje seie at eg hugser deg (sjøl om eg var klinke edru) det var veldig mange folk der:) Blei disse ølhaldarane solgt ifjor under Buktafestivalen? For bukta er jo etter Parken, så då må det jo vere nokon i Bodø som også solgte dei.

Myrtells rotekrok sa...

nei, bukta er før parken.. var der selv i år:) på begge festivalen